Iron Boats IRON Boats er et nytt båtmerke som presenteres i Norge i 2019. Båtene leveres i en spennende kombinasjon av glassfiberskrog med kraftig fendring rundt båten - nesten som en RIB. Dette er en tøff og kompromissløs modell som garantert vil bli lagt merke til på sjøen! LES MER OM Iron Boats STING 600 PRO HT Den ultimate allround båten har nå kommet i delvis lukket utgave. Dette er båten for deg som fisker året rundt, frakter mye materialer eller utforsker sjølivets gleder. Gå inn i styrehuset der du er beskyttet mot vær og vind. LES MER OM STING 600 PRO HT Sting 730 Fast Track Nominert til Powerboat of the Year 2019!
Allsidig og sporty helårsbåt med høy komfort. Perfekt for sosiale stunder med venner og familie eller fisketur med gode venner. Sting 730 Fast Track har romslig cockpit med god ergonomi og utforming.
LES MER OM Sting 730 Fast Track
STING 600 PRO Den ultimate allround båten. Landstedsbåt med stor dekksplass som tåler tøffere sjø og vær. Passer like godt til vannsport som til fiskebåt. LES MER OM STING 600 PRO STING 535 PRO Stabil selvlensende båt til arbeid, fiske og fritid med stor plass til garn, teiner og fangstutstyr. LES MER OM STING 535 PRO

NYHETER 2019