Det er god stuveplass under sitteputen og kabinen har flere smarte oppbevaringsrom for telefon, lommebok, bøker osv. Vinduene er utstyrt med gardiner som du enkelt knepper på når du skal sove.

El- toalett
Selvsagt er det mulighet for elektrisk toalett med septikktank også.

Ferskvann og kokebluss
I cockpit finner du pantry med kokebluss og vask med kran og ferskvann. Her finner du også godt med oppbevaringsplass i benken. Det som skal holdes kaldt, kan du legge i kjøleboksen.

God komfort
Selve førerposisjonen er oversiktlig og gir skipperen full kontroll. En fleksibel, solid og god førerstol sørger for komforten.

Fullt av smarte og brukervennlig løsninger
Lenger bak finner du en U-salong. Dette er den ultimate sosiale innredningen i en båt på denne størrelsen. Et nytt design som har senket hele cockpiten gjør at alle i båten sitter godt beskyttet bak vindskjermen.

Dette gir også et høyt fribord som øker sikkerheten ombord. Hele cockpiten er full av smarte og brukervennlige løsninger. Blant annet kan det nevnes at fenderne har eget rom i sidene bak ryggen i salongen.

Sitteputene er delt opp, slik at man enkelt vipper opp en liten del av puten, når man skal ut eller inn i båten, enten bakfra eller fra en av sidene. Har kan man også med et enkelt grep gjøre om salongen til solseng med plass til flere personer.

Stor badeplattform
Helt akter finner du en stor badeplattform. Dette området er utvidet sammenlignet med tidligere modeller. Her er det også solseng for to personer og selvsagt en badestige som er lett tilgjengelig også fra vannet.

Skroget
Denne båten kan ikke beskrives uten at skroget blir nevnt. At båten er sjødyktig og komfortabel er jo forventet og påkrevd. Men at skroget også har egenskaper som gjør at man forflytte seg i høye hastigheter er ingen selvfølge.

Dette skroget tar bølgene på en fantastisk måte. Skroget er veldig lettdrevet og helt stabilt i hastigheter over 50 knop. Rett og slett fantastiske egenskaper. Dette er en båt du aldri blir lei av å kjøre!

STANDARDUTSTYR
Baugkrok
Dreggluker
Komplett putesett
Badeplattform
Tunell for baugpropell
Cockpit bord
Pantry
Dobbelt batterisystem
Kompass
S-dekk
Toalett portabelt
Vannskistang
12V uttak
Securmark båt/motor
Fortøyningspakke
Kalesje
Kalesjegarasje
Badestige
Syrefast puplit
Syrefast flaggstang
Solseng
Hydraulisk styring
Manuell lensepumpe
Bunnplugg
Elektrisk lensepumpe
Vindusvisker
LED brytere
Lanterner
Brannslukker
EKSTRA UTSTYR
Garmin kartplotter 9" eller 12"
Ekkolodd
Ankervinsj
Fjernkontroll til ankervinsj
Baugpropell
Automatisk trimplan
Havnepressening
Stereoanlegg m/høytalere
Elektrisk toalett med holdingtank
Kjøleskuff
Kokebluss
Trykkvannsanlegg med armatur og dusj på plattform
Solpute til dekket
Solpute til plattform
TEKNISKE DATA 
Lengde710 cm
Bredde260 cm
Vekt uten motor1480 kg
Vekt med motor1750 kg
Dyptgående med motor90 cm
Drivstofftank182 liter
Sitteplasser7 personer
Anbefalt motor: 200-250 hk

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg innen kort tid.
Ring oss  gjerne på telefon 55 50 64 50.

Forespørselen gjelder:

NOBLESSE DAYCRUISERE

Noblesseserien består av fire daycruisere med tradisjonell sovekabin under dekk. Her får du en komplett dagsturbåt med gode muligheter for overnatting. En stor og funksjonell kalesje leveres som standardutstyr, og gjør båten til en perfekt turbåt. Under ser du de andre daycruiserne.